Albini dhe Opozita

Tipari më i papëlqyeshëm i luftës politike është me gjasë, vetë rrjedha e saj. Pozicionet ndërrohen, rikonfigurohen, përgjatë ndërveprimesh militantësh, deputetësh, mbështetësish dhe nevojash të qytetarëve. Lufta politike është një…

Continue Reading Albini dhe Opozita

Nick Land – Kritikë e Mjerizmit Transhendental

  • Post author:
  • Post category:Ezoterikë

Ekziston një prirje ndërmjet neomarksistëve për t’i varrosur njëherë e mirë të gjitha aspiratat drejt ekonomizmit pozitiv (‘çlirimi i forcave të prodhimit nga marrëdhëniet kapitaliste të prodhimit’) dhe për t’i…

Continue Reading Nick Land – Kritikë e Mjerizmit Transhendental