Gjenerali i ushtrisë së padukshme

  • Post author:
  • Post category:Huazime

(Shkëputur nga libri “Shtegtimi i dinozaurëve fluturues” me autor Pol Milo) Gjenerali i ushtrisë së padukshme Gjenerali i madh i ushtrisë së padukshme të forcave të armatosura dhe këmbësorisë së…

Continue Reading Gjenerali i ushtrisë së padukshme