Keynes dhe tragjedia greke

Kur lexon titullin lexuesi mund te mendojë se po flasim për krizën greke dhe keynesianizmin. Dhe në fakt shumica e artikujve që përmbajnë fjalët Keynes dhe tragjedi greke për këtë…

Continue Reading Keynes dhe tragjedia greke

Fishta, Interpret i Genit Shqiptar

  • Post author:
  • Post category:Huazime

Gjergj Fishta, ashtu siç ndodh dendur me shkrimtarët e periudhave të trazuara, kur shkrimtarit i kërkohet të jetë më shumë se shkrimtar, paraqitet në historinë e letrave shqipte si poet…

Continue Reading Fishta, Interpret i Genit Shqiptar

Dyzet Vjet Vetmi

Çfarë kanë të ngjashme hyrja e Gjermanisë në zonën Euro, politikat e normave të ulëta të interesit të BQE, lidhja e ekonomisë taivaneze me atë kineze, deflacioni i vazhdueshëm japonez,…

Continue Reading Dyzet Vjet Vetmi