Lidhja e Dytë e Prizrenit dhe masakra e Bihorit

  • Post author:
  • Post category:Huazime

Ndryshe nga partizanët komunistë dhe disa grupimeve nga radhët e nacionalistëve, që qenë organizuar në luftë kundër pushtuesve gjermanë, forcat kryesore nacionaliste hezitonin t’u kundërviheshin. Aqif Blyta dhe bashkëluftëtarët nuk…

Continue Reading Lidhja e Dytë e Prizrenit dhe masakra e Bihorit

Mbi Internacionalistët Shqiptarë

Një ide shumë interesante në psikën e shqiptarëve politikë është ideja e internacionalizmit. Këtu nuk po flasim për diasporën që ndodhet dhe larg dhe ndoshta ka ndoshta nuk ka interesa…

Continue Reading Mbi Internacionalistët Shqiptarë