Mid’hat Frashëri – Dita Jonë

  • Post author:
  • Post category:Huazime

Në kohën që ësht’i vogël, njeriu ëndërron dhe thotë: “Kur do vijë dita të bëhem i madh, të dal nga djalëria? Të rritem, të urdhëroj veten, të dal nga kujdesi…

Continue Reading Mid’hat Frashëri – Dita Jonë