Postulat.

Sulmova jetën dhe më pushtoi vdekja. Me kthetrat e saj të ndyra ajo më shqeu përsëgjalli.Kënga ime papritmas u kthye në një ulurimë shurdhonjëse.Dhe unë besnik i trupit tim të…

Continue ReadingPostulat.