Udha

I. Si bëhet bashkimi kombëtar? Në fillim bashkimi duhet jetuar. Në vetëdijen tonë duhen zhdukur të gjitha gjurmët e kufijve të rremë. Duke nisur që nga televizori i shtëpisë e…

Continue Reading Udha

Dreqi me të birin.

Ndërmjet allishverisheve të rrjetosferës së këtyre ditëve, spikat nevoja për njohje të zanafillës së koronavirusit. Disa thonë që koronavirusi është armë biologjike e ndërtuar nga aksh fuqi e madhe për…

Continue Reading Dreqi me të birin.

Armiku është tek porta!

Aktorët e dramës së fundit me refugjatët janë thjeshtësisht entitete të cilat kanë fuqi të veprojnë, dhe jo vende pësuese. Turqia, Greqia, Rusia dhe Siria. Një marrëveshje e shkuar dëm,…

Continue Reading Armiku është tek porta!
Maurice Bardeche – Ç’është fashizmi
FRANCE - APRIL 29: Archivements: Maurice Bardeche in France on April 29, 1985. (Photo by Louis MONIER/Gamma-Rapho via Getty Images)

Maurice Bardeche – Ç’është fashizmi

  • Post author:
  • Post category:Huazime

Unë jam një shkrimtar fashist. Meqë e pranova, duhet të më falenderosh, sepse të paktën i vura themelin kësaj temë sa famëkeqe aq edhe gjarpërushe. Padyshim, askush nuk pranon se…

Continue Reading Maurice Bardeche – Ç’është fashizmi