Simptomatika e një Referendumi

Nëse “Zoti në qiell dhe Amerika në tokë”, ka ndonjë vlerë përtej ftesës për tu përulur, atëhere kjo vlerë duhet të marrë trajtën e një vështrimi të thellë mbi rrjedhën…

Continue Reading Simptomatika e një Referendumi